Onze financiering

Heeft u een mooie auto gezien en overweegt u om de auto te financieren, dan kan dat snel en betrouwbaar via DMF-Krediet. Onze jarenlange ervaring en een persoonlijk contact staan garant voor een passende en gunstige financiering.

We komen in overleg bij u langs om de financiering zo spoedig mogelijk voor u in orde te maken. DMF Krediet staat 7 dagen per week voor u klaar van 09.00 - 21.00 uur u kunt ons bellen op 0229-760106 of 06-19795308.

Bezoek nu onze website. Hier kunt u direct een aanvraag indienen.

Wij raden u aan om contact met ons op te nemen wanneer u lopende financieringen heeft. In veel gevallen kunnen wij u een aanzienlijk lagere rente aanbieden. U kunt mogelijk honderden euro’s besparen!

DMF Krediet is u graag van dienst!

Autoverzekering

Autoverzekering: Voordelige verzekering met de beste polisvoorwaarden! Met de polis heeft u een voordelige verzekering en gegarandeerd de beste polisvoorwaarden. Wij hebben samen met verschillende grote verzekeraars een uniek product met de beste prijs/kwaliteitsverhouding samengesteld.

Occasion Garant Plan (OGP)

De aanschaf van een occasion gaat vaak gepaard met vragen en onzekerheid. Altijd kan er iets kapot gaan aan de auto. OGP beperkt dit risico aanzienlijk.

Uw occasion komt in aanmerking voor OGP als deze bij aankoop minder dan 200.000 kilometer heeft gereden en jonger is dan tien jaar. Het OGP beschermt u tegen onverwachte reparatiekosten en biedt een volledige vergoeding van loonkosten. Bovendien worden materiaalkosten vergoed prorata de effectieve kilometerstand. Per schadegeval geldt een vergoeding van maximaal € 2.500,-

OGP is gebonden aan de auto en wordt bij verkoop overdraagbaar aan de nieuwe eigenaar. De dekking is geldig in Nederland en in Europa.

Vraag naar de voorwaarden bij aankoop van uw occasion.