Uw auto inruilen?

Geen probleem! Wij ruilen in principe alle merken in maar doen geen biedingen ongezien. Wij krijgen namelijk doorlopend per telefoon of mail de vraag :hoeveel is mijn auto waard, of wat krijg ik terug? We merken in de praktijk dat men soms niet exact weet wat voor uitvoering of model het betreft en hoeveel km de auto precies gereden heeft, wat wel van essentieel belang is voor de waarde!

Onze mening: Om u een scherp voorstel te kunnen doen en uw auto op juiste waarde te kunnen schatten dienen wij uw auto en kwaliteit te zien, en u die van ons!
Wilt u uw auto inruilen?


Uw auto verkopen?

Geen probleem! Wij doen geen biedingen ongezien. Wij krijgen namelijk doorlopend per telefoon of mail de vraag: hoeveel is mijn auto waard, wat krijg ik terug? We merken in de praktijk dat men soms niet exact weet wat voor uitvoering of model het betreft en hoeveel km de auto precies gereden heeft, wat wel van essentieel belang is voor de waarde!

Onze mening: Om u een scherp voorstel te kunnen doen en uw auto op juiste waarde te kunnen schatten dienen wij uw auto en kwaliteit te zien.

Wilt u uw auto verkopen?